Hoppa till innehåll
Hem » 16 april 07:47, Sammanfattning natt, Norrbottens län

16 april 07:47, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Klockan 00-07, en person har omhändertagits för fylleri och en person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:02 Rattfylleri, Boden
Polis stoppar och kontrollerar en personbil på riksväg 97. Misstanke uppstår om att föraren, en man i 20-årsåldern, är påverkad av narkotika. Provtagning utförs, körkortet omhändertas och anmälan ska upprättas.

00:27 Misshandel, fylleri, Luleå
Polis beordras till en lokal i Börjeslandet med anledning av bråk på en fest där det ska finnas minderåriga. På plats uppstår misstanke om att en person är påverkad av narkotika. Personen omhändertas även med stöd av lagen om omhändertagande av berusade personer. Det framkommer även uppgifter om att en misshandel skett och en anmälan tas upp. Det finns inga uppgifter om att någon har behövt uppsöka akutsjukvård. En minderårig person omhändertas med stöd av lagen om omhändertagande av berusade personer och skjutsas till vårdnadshavare.

00:56 Trafikbrott, Gällivare
I Gällivare stoppar och kontrollerar polis en a-traktor och misstanke uppstår om grov olovlig körning. Anmälan ska upprättas.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Alla blåljus för hela Norrbotten.