Hoppa till innehåll
Hem » 31 mars 11:24, Narkotikabrott, Falun

31 mars 11:24, Narkotikabrott, Falun

Polispatrull genomförde personkontroll på en man och en kvinna i 35-årsåldern på resecentrum i Falun under tisdagen. Vid kontrollen uppstår misstanke om narkotikabrott, patrull genomför visitation och anträffar misstänkt narkotika i pulverform, inga tabletter. Mängden är ca 300 gram. Båda personerna grips och anhölls senare av åklagare, de misstänka personerna är inte hemmahörande i Dalarna.

Vidare utredningsåtgärder medförde att en husrannsakan genomförs på en adress i Dalarna. En större mängd misstänkt narkotika anträffas under husrannsakan, en man också han i 35-årsåldern anhålls i sin frånvaro men kan senare gripas. Mannen är hemmahörande i Dalarna. Åklagare anhöll mannen efter att gripande verkställdes.

Beslagen kommer att analyseras hos NFC, nationellt forensiskt center.  

Åklagare har idag, 2023-03-31, skickat in häktningsframställan i ärendet. De två personer som kontrollerades på resecentrum i Falun är misstänka för narkotikabrott. Personen som är misstänkt för narkotikabrott samt grovt narkotikabrott är mannen som initialt var anhållen i sin frånvaro.

Inga vidare kommentarer i ärendet som hanteras av jouråklagare kommer kommuniceras under dagen.  

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Dalarna.