Hoppa till innehåll
Hem » 29 mars 10:46, Trafikolycka, Östergötlands län

29 mars 10:46, Trafikolycka, Östergötlands län

10:01 Flera fordon har sladdat på riksväg 35 i höjd med Grebo, Åtvidaberg. Det handlar om flera personbilar och en lastbil. Enligt uppgift är det väldigt halt på platsen. Inga uppgifter kring personskador i samband med detta.

10:04 Sos-larm om trafikolycka på riksväg 35 i höjd med Grebo, Åtvidaberg. Två personbilar ska vara inblandade i olyckan. Föraren till en av bilarna får böter då bilen har dåliga däck. Inga uppgifter kring personskador i samband med olyckan. 

10:20 Sos-larm om en trafikolycka på länsväg 706 i höjd med Gistad. Enligt larmet har en långtradare vält. Lastbilen behöver bärgas från platsen. Inga uppgifter om personskador i samband med olyckan. 

10:25 Larm inkommer om att två personbilar har kolliderat på Universitetsvägen i Linköping. Två personer ska vara drabbade, polisens presstjänst har inga uppgifter kring ett eventuellt skadeläge på någon av dem. Båda bilarna behöver bärgas från platsen. 

11:02 Polis, räddningstjänst och ambulans larmas med anledning av en trafikolycka på E4, Linköping. Enligt uppgift ska en lastbil hänga på mitträcket. Räddningstjänsten har spärrat av vänster fil i södergående riktning samt vänsterfilen i norrgående riktning. Inga uppgifter om personskador i samband med olyckan. 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Östergötland. Polis och SOS.