Hoppa till innehåll
Hem » 28 mars 17:03, Brand, Trollhättan

28 mars 17:03, Brand, Trollhättan

Enligt SOS så har det brunnit på ett flertal platser i Leklandet vid Skogshöjden. Bl a i ett sk bollhav. Personalen misstänker att dessa bränder kan vara anlagda. Bränderna är nu släckta men polis och räddningstjänst kallas till platsen. Inga kända personskador. 

Kl 17.12: Polis på plats tillsammans med räddningstjänst. Ingen brand i lokalerna men fullt med rök när man kommer till platsen. Minst två brandplatser lokaliserade. Polisen kommer att bl a kontrollera kameror i lokalerna för om möjligt se hur dessa bränder uppkommit.  

Kl 18.20: Räddningstjänsten ventilerar ut rök och polisen har ännu inte kunnat gå in i lokalerna. Ingen person är skadad. Personalen hade uppmärksammat att det brann och själv släckt. En stor del av lokalerna är rökskadade, omfattningen är dock fortfarande oklar. Polisen har ännu inte tagit ställning till brottsmisstankarna. 

Kl 18.40: Branden har troligen börjat på en leksaksavdelning i köpcentrat EKO. Det var ca 2 meter lågor innan personal släckt. Klar spridningsrisk enligt räddningstjänsten. Platsen spärras av för teknisk undersökning. Förundersökning inledd med rubricering grov mordbrand. Ingen misstänkt i nuläget. 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.