Hoppa till innehåll
Hem » 01 mars 08:01, Sammanfattning natt, Jönköpings län

01 mars 08:01, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Polisens regionledningscentral har mellan klockan 22.00-07.00 hanterat ett 40-tal ärenden som rör Jönköpings län. Det ärende som sticker ut: 

01:10 Polis och ambulans beordrades till Eksjö med anledning av bråk inomhus på en adress. När polis anlänt till platsen visade det sig att flera personer ska ha misshandlat målsägande, en man i 25-årsåldern, och därefter försvunnit i två bilar. Polispatrull letade efter bilarna och fick också stopp på en aktuell bil. I bilen färdades tre personer och samtliga greps misstänkta för misshandel. De gripna är alla män i åldrarna 17-25-årsåldern. Under natten har alla männen anhållits av åklagare, på sannolika skäl, misstänkta för grov misshandel och grovt olaga hot. Målsägande ska ha följt med ambulans till sjukhus för en kontroll av skadorna. Frågor om skadeläget hänvisas till sjukhuset. 

Utöver detta har polisen haft ärenden om fylleri, trafikbrott, viltolyckor samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Jönköpings län.