Hoppa till innehåll
Hem » 24 februari 07:25, Sammanfattning natt, Jönköpings län

24 februari 07:25, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Mellan klockan 22 och 07 har polisen hanterat cirka 35 ärenden av olika karaktär i länet. Här följer ett urval av nattens händelser:

23:25 En polispatrull stoppade och kontrollerade en bilist på riksväg 40 Höreda, Eksjö. Föraren, en man i 45-årsåldern, visade tecken på narkotikapåverkan. I bilen påträffades en mindre mängd misstänkt narkotika. Mannen har haft begränsad syn genom framrutan när han körde bilen. Mannen misstänks för vårdslöshet i trafik, drograttfylleri, ringa narkotikabrott innehav samt ringa narkotikabrott eget bruk. Han fick följa med för provtagning. Körkortet och bilnycklarna omhändertogs.

03:40 Polisen larmades till ett flerfamiljshus i Torpa, Jönköping. Personen som larmade polisen hade hört ljud från källaren. Polis åkte till platsen. Flera förråd var uppbrutna och en person påträffades i källaren. Den kontrollerade personen är en man i 30-årsåldern och han greps misstänkt för stöld genom inbrott. Förrådsutrymmet spärrades av, en brottsplatsundersökning ska genomföras senare.

04:32 Polisen larmades om en trafikolycka på länsväg 134 i Eksjö kommun. Det var en lastbil som hade kört av vägen. Föraren ska inte ha fått allvarliga fysiska skador men fördes till sjukhus för kontroll. Det finns inga misstankar om brott.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Jönköpings län.