Hoppa till innehåll
Hem » 17 februari 12:30, Trafikkontroll, Norrbottens län

17 februari 12:30, Trafikkontroll, Norrbottens län

BODEN

Under morgonen hölls en trafikkontroll på riksväg 97 i centrala Boden. Därefter kontrollerades trafiken i höjd med Majorsgatan.

GÄLLIVARE

Strax efter kl 11 avslutades en nykterhetskontroll vid Mellanområdet, utan några anmärkningar.

HAPARANDA

Under tidig förmiddag stoppades en bilist för kontroll i centrum. Föraren, en man, fick medfölja för provtagning efter misstanke om rattfylleri. Anmälan upprättades och mannens körkort omhändertogs.

PITEÅ

Under tidig förmiddag hölls en trafikkontroll där några förare fick böter på grund av hastighetsöverträdelser och en anmälan gällande olovlig körning upprättades med anledning av en förare som inte hade giltigt körkort. I samverkan med Kronofogdemyndigheten omhändertogs också ett fordon som blev utmätt på grund av att ägaren hade skulder.

Senare hölls en hastighetskontroll på en 30-sträcka i centrum. Tre förare fick böter på grund av hastighetsöverträdelser varav en fick sitt körkort omhändertaget. Högsta uppmätta hastighet var 54 km/timmen.

ÄLVSBYN

Under morgonen stoppades en bilist för kontroll. Misstanke om rattfylleri uppstod och föraren, en man, fick medfölja för provtagning och förhör. Anmälan upprättades och mannens körkort omhändertogs.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Alla blåljus för hela Norrbotten.