Hoppa till innehåll
Hem » 16 februari 06:59, Sammanfattning natt, Haninge

16 februari 06:59, Sammanfattning natt, Haninge

Klockan 00:47 stoppades en förare på Nynäsvägen i höjd med Fors. Föraren medtogs för fortsatt utredning angående rattfylleri. Mannen som är i 50 års åldern är misstänkt för rattfylleri, ringa narkotikabrott samt för att ha kört bilen utan giltig behörighet.

Klockan 01:40 stoppades en förare på Eskilvägen. Föraren medtogs för fortsatt utredning angående rattfylleri. Mannen som är i 20 års åldern är misstänkt för rattfylleri och ringa narkotikabrott.

Klockan 01:52 stoppades en förare på Runstensvägen. Föraren medtogs för fortsatt utredning angående rattfylleri. Mannen som är i 30 års åldern är misstänkt för rattfylleri och ringa narkotikabrott.

Information polisens trafikarbete från polisens webbplats

Polisen ansvarar för att förebygga, förhindra och upptäcka brott som sker i vägtrafikmiljön.

Alla poliser i yttre tjänst har i uppdrag att upprätthålla ordning och säkerhet på vägarna. Visionen för polisens trafiksäkerhetsarbete är att ingen ska dö eller skadas allvarligt i trafiken, vilket är samma som för Nollvisionen.

Prioriterade områden är:

Hastighet 
Nykterhet

Dessutom kontrolleras användande av skyddsutrustning, förares körkortsbehörighet och förares beteende i trafiken. Polisen har dessutom ett uppdrag att göra kontroller av fordons skick samt genomföra de kontroller som polisen ansvarar för gällande yrkestrafiken.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste blåljusen i Stockholm.