Hoppa till innehåll
Hem » 11 februari 07:39, Sammanfattning kväll och natt, Dalarnas län

11 februari 07:39, Sammanfattning kväll och natt, Dalarnas län

23.38. Leksand. En bilist körde på en kronhjort på riksväg 79 i höjd med Tällbergsporten. Plåtskador på bilen, inga personskador. Eftersöksjägare kallades ut till platsen.

00.08. Ludvika. En man i 30-årsåldern blir misstänkt för ringa stöld och avvisad från en butik i Ludvika efter att ha stulit dricka.

01.14. Malung-Sälen. En man i 20-årsåldern sökte upp en av patrullerna på plats och berättade att någon hade misshandlat honom. Anmälan gällande misshandel upprättad. Ingen misstänkt i nuläget.

01.59. Borlänge. Polis fick in samtal om bil som spelade hög musik vid Sveaborgsgatan. Patrull ut till platsen för kontroll.

02.09. Avesta. En man i 20-årsåldern slog till sin vän rätt framför en polispatrull, som ingrep vid händelsen. En anmälan gällande misshandel är upprättad.

Patrullerna har även hanterat flera fall av berusade personer, vissa har omhändertagits enligt LOB – lagen om omhändertagande av berusade personer, kontrollerat 11 personer och bilar utan anmärkning. Polisen har även åkt ut och samtalat med personer som har spelat hög musik, antingen från olika typer av fordon eller i bostäder.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Dalarna.