Hoppa till innehåll
Hem » 09 februari 20:31, Trafikkontroll, Västerbottens län

09 februari 20:31, Trafikkontroll, Västerbottens län

DOROTEA

Vid 15-tiden påbörjades en nykterhetskontroll i tätorten. Den avslutades en stund senare, utan några anmärkningar.

LYCKSELE

Vid 13:30-tiden påbörjades en trafikkontroll efter länsväg 365. I samband med detta stoppades en förare som fick medfölja för provtagning efter misstanke om rattfylleri. En anmälan upprättades.

Senare hölls ytterligare en trafikkontroll efter samma väg. En förare fick böter på grund av felaktig belysning.

SKELLEFTEÅ

Under eftermiddagen stoppades en bilist för kontroll söder om Skellefteå. Det visade sig att föraren, en man, hade återkallat körkort. Misstanke uppstod också om att han var påverkad av narkotika. Han fick medfölja för provtagning och förhör. Anmälan gällande grov olovlig körning, ringa narkotikabrott och drograttfylleri upprättades.

UMEÅ

Under förmiddagen kontrollerades en skoterförare i en by strax utanför Umeå. Föraren, en man, misstänks för olovlig körning och en anmälan upprättades.

Senare hölls en nykterhetskontroll vid Vittervägen på Tomtebo.

Under kvällen kontrollerade polisen trafiken på E4 vid Alvik. Tre förare fick böter på grund av hastighetsöverträdelser.

VÄNNÄS

En bilist iakttogs bogsera en bil i 80 km/timmen. Föraren kontrollerades av polis under eftermiddagen. Fordonet saknade markering och lysen baktill. Böter utfärdades på grund av hastighetsöverträdelse och belysningsbrister. Förarens körkort omhändertogs också.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västerbotten - alla blåljus.