Hoppa till innehåll
Hem » 06 januari 07:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

06 januari 07:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

23.27 Vara, brand
Polis och räddningstjänst larmas till Odengatan med anledning av en brand i ett boningshus. Två äldre personer i huset får hjälp att ta sig ut och de mår bra. Oklart vad som orsakat branden. Polisen misstänker inget brott. 

23.37 Borås, narkotikabrott
I centrala Borås kontrollerar polisen fem män och en av dom har ett knogjärn på sig samt lite narkotika som tas i beslag. Mannen får följa med för provtagning misstänkt för narkotikabrott.

02.26 Borås, misshandel i relation
Polis larmas till en bostad i Borås där kvinnan blir slagen av sin man. Polis kommer till bostaden och mannen kan gripas misstänkt för misshandel.

02.36 Alingsås, stöld genom inbrott
Vid Västrabodenevägen är det två unga kvinnor som gör inbrott i en butik. En av kvinnorna kan gripas av väktare som kommer till platsen och sedan överlämna henne till polis. Polis söker efter den andra kvinnan utan resultat.

04.16 Mölndal, skadegörelse
Vid Havrekornsgatan griper polis en man som uppträder aggiterat och försöker ta sig in i en parkerad bil. I samband med gripandet gör han sig skyldig till våld mot tjänsteman och våldsamt motstånd. Han misstänks även för skadegörelse och narkotikabrott. 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.