Hoppa till innehåll
Hem » 29 december 07:46, Sammanfattning natt, Södermanlands län

29 december 07:46, Sammanfattning natt, Södermanlands län

God morgon! Dagens presstalespersoner är Dennis Johansson Strömberg och Monica Bergström. Till kvällen kommer Johnny Gustavsson.

Polisen i Södermanland har hanterat cirka 45 ärenden mellan klockan 22 och 07. Här kommer ett urval av nattens händelser:

22:32 Polisen larmades till Kungsgatan i Eskilstuna då två obehöriga personer hade tagit sig in i ett inhägnat området som tillhör ett företag. Via kamera ska dessa personer ha setts ta sig in i området. Polis åkte till platsen och två misstänkta gärningspersoner påträffades. Det är två män; den ena är i 20-årsåldern och den andra är i 25-årsåldern. De är misstänkta för stöld och olaga intrång. Männen förhördes men är inte frihetsberövade.

03:38 Polisen fick flera samtal om ett trafikhinder på E4 i närheten av avfart Gumsbacken, Nyköping. Av någon anledning fanns ett oljefat och en skottkärra på E4:an i södergående riktning. En trafikant har kört in i skottkärran och fått skador på sin bil. Flera andra ringde polisen och berättade att de fått väja för hindren. Händelsen rubriceras som framkallande av fara för annan. Inga personskador i samband med händelsen.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Södermanland