Hoppa till innehåll
Hem » 25 december 08:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

25 december 08:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

02:58, misshandel, Göteborg
Vi får in ett larm om att ett tiotal personer bråkar vid en restaurang på Kristinelundsgatan. Ordningsvakter lyckas sära på parterna som bråkar. Polis kommer till platsen. Inga uppgifter om skador eller ambulansbehov. En anmälan om misshandel är upprättad.  

02:42, brand, Mark
Någon har brutit sig in på Sätilaskolan i Sätila och anlagt en brand. Väktare, räddningstjänst och polis larmas till platsen. Inga uppgifter om personskador eller brandens omfattning. En anmälan om grov skadegörelse genom brand är upprättad.

01:54, rattfylleri, Borås
En patrull stoppar en bil på Von Lingens väg. Föraren blåser positivt i ett sållningsinstrument och omhändertas för kontroll misstänkt för rattfylleri.

22:27, rattfylleri, Uddevalla
En patrull stoppar en bil på E6 vid Torpamotet. Föraren omhändertas för kontroll misstänkt för drograttfylleri. Föraren misstänks även för narkotikabrott innehav samt eget bruk. Föraren saknar dessutom körkort och misstänks även för grov olovlig körning.

21:23, trafikolycka, Skara
Föraren av en personbil kör rakt genom en rondell och kolliderar med ett träd. Räddningstjänst, ambulans och polis larmas till platsen. Inga personskador enligt uppgift. Men en påle har gått rakt genom vindrutan. En anmälan om vårdslöshet i trafik är upprättad.

21:15, brand, Göteborg
Vi får larm om att en husbil brinner på Danseredsväg. Räddningstjänst och polis till platsen. Inga uppgifter om personskador. Enligt uppgift ska det varit en gasolflaska som startat branden. Inga uppgifter om personskador. En anmälan om brand utan misstanke om brott är upprättad.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.