Hoppa till innehåll
Hem » 17 december 07:26, Sammanfattning natt, Norrbottens län

17 december 07:26, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Sedan midnatt har totalt fyra personer i länet omhändertagits enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. 

Nedan följer ett urval av nattens ärenden:

01:04 Våld och hot mot tjänsteman, Luleå
Polisen beordras till en restaurang i centrum med anledning av ett bråk. En man misstänks ha misshandlat en ordningsvakt. Samme man misstänks också ha brukat våld mot polis. Mannen, som är i 25-årsåldern, grips misstänkt för två fall av våld mot tjänsteman samt hot mot tjänsteman. Efter förhör hävs gripandet. 

02:30 Misshandel, Luleå
Polisen beordras till en adress i centrum med anledning av en misshandel. En man ska ha blivit misshandlad. Han ska därefter ha fått uppsöka sjukvård. Ingen misstänkt person fanns kvar på platsen. Anmälan gällande misshandel upprättas.

02:41 Knivlagen, Kiruna
Polisen beordras till ett uteställe i Kiruna med anledning av att en hotfull man befinner sig där. Polis påträffar mannen, som är i 25-årsåldern. Han misstänks för ringa narkotikabrott och grovt brott mot knivlagen. Mannen omhändertas enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer.

06:23 Rattfylleri, Luleå
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil i Luleå centrum. Föraren, en ung man, blåser positivt i sållningsinstrumentet och medtas för vidare provtagning. Han misstänks för grovt rattfylleri.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Alla blåljus för hela Norrbotten.