Hoppa till innehåll
Hem » 21 november 07:57, Sammanfattning natt, Östergötlands län

21 november 07:57, Sammanfattning natt, Östergötlands län

07.00 Polisen har under natten hanterat ett 60-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Östergötland. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Två personer har omhändertagits på grund av berusning och en person har medtagits för provtagning efter misstanke om rattfylleri/narkotikabrott.

00.22 Polis larmades med anledning av ett inbrott i en bostad i området Ektorp, Norrköping. Inbrottet upptäcktes när bostadsinnehavaren kom hem. När polis kom till platsen visade det sig att det var tillrört i bostaden. Det är oklart exakt vad som har stulits men bland det som saknas finns elektronikvaror. En anmälan om inbrott har skrivits.

02.30 Polis, räddningstjänst och ambulans larmades med anledning av en trafikolycka på E4, södergående riktning i höjd med Vikingstad, Linköping. En lastbil hade kört in i räcket och hamnat på tvären över vägen. Under räddningsarbetet, där tungbärgare krävdes, stängdes vägen av helt i södergående riktning. Det finns ingen misstanke om brott bakom olyckan.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Östergötland. Polis och SOS.