Hoppa till innehåll
Hem » 09 oktober 08:04, Sammanfattning natt, Värmlands län

09 oktober 08:04, Sammanfattning natt, Värmlands län

Rattfylleri, Filipstad kl. 00.17

En bilist är misstänkt för att ha kört bil i Östra Filipstad under påverkan av alkohol. Bilisten, en man i 25-årsåldern, får  åka med för provtagning och efter provet blir han misstänkt för grovt rattfylleri.

Misshandel, Karlstad kl. 00.36

En person ringer om en pågående misshandel, utomhus, i Skåre. Polisen har varit på plats och man har kontrollerat flera killar i de övre tonåren. Det är svårt att få reda på vad som har hänt på platsen men man skriver en anmälan om misshandel så får kommande förhör visa vad som har hänt.

Narkotikabrott, Kristinehamn kl. 02.18

En man är misstänkt för att ha använt narkotika i Bro. Mannen, som är i 20-årsåldern, får åka med patrullen för provtagning och resultatet på provet får visa om han har gjort sig skyldig till brott.

Trafikbrott, Säffle kl. 05.51

En bilist har kört av vägen i Tveta och när polisen kommer till platsen står det en man vid sidan om bilen. Han säger att han inte har kört bilen men polisen skriver en anmälan om vårdslöshet i trafik, grov olovlig körning och drograttfylleri. Bilen är tagen i beslag och utredningen får visa om mannen , som är i 20-årsåldern, har gjort sig skyldig till brott. Han behövde inte åka till sjukhus.

Utöver detta har vi bland annat hanterat tre viltolyckor utan personskada, sex trafikbrott och vi har omhändertagit flera personer enligt LOB. Vi har kontrollerat 14 personer eller fordon. Vi har också hanterat tre ärenden gällande psykisk ohälsa.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Värmland. Polis och SOS.