Hoppa till innehåll
Hem » 20 september 07:59, Sammanfattning natt, Jönköpings län

20 september 07:59, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 50-tal ärenden som rör Jönköpings län. En person har gripits (se nedan). Två personer har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

23:00 Polis larmades till en fritidsgård i Mullsjö med anledning av ett pågående inbrott. När polis anlänt till platsen ska tjuven/tjuvarna ha lämnat i en bil. Polispatruller påbörjade då söka efter aktuell bil och på länsväg 1819 utanför Habo stoppades och kontrollerades fordonet. Föraren, en man i 20-årsåldern, greps då för stöld genom inbrott. I bilen anträffades också en luftpistol varpå föraren även blev misstänkt för vapenbrott. En brottsplatsundersökning har genomförts vid fritidsgården och rutor som krossats på fastigheten har täckts över. Under natten har mannen också anhållits av åklagare på sannolika skäl misstänkt för stöld. 

04:20 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till riksväg 40 utanför Eksjö med anledning av en trafikolycka. Enligt SOS-larmet ska en bilist ha väjt för en älg och sedan kört ner i diket. Polis på plats kommer skriva en anmälan om trafikolycka utan misstanke om brott. Föraren, en kvinna i 40-årsåldern, fick följa med ambulans till sjukhus. Hon var då vaken och talbar men frågor gällande skadeläget hänvisas till sjukvården.

Utöver detta har polisen haft ärenden om trafikbrott, mindre viltolyckor samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Blåljus Jönköpings län.