Hoppa till innehåll
Hem » 05 september 06:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

05 september 06:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

00:46 Narkotikabrott, Göteborg
Polispatrull skickades till Hökegatan i Göteborg där flera personer observerats kring en bil då de hade ett avvikande beteende och var delvis maskerade. Polispatrullen kunde kontrollera personerna och fattade misstanke om narkotikabrott mot en av individerna, en man i 25-årsåldern. Han medtogs för provtagning misstänkt för narkotikabrott.  

04:36 Rån, Göteborg
En taxichaufför larmade polisen då han blivit rånad på Vågmästarplatsen av två personer. Målsägaren blev av med en mobiltelefon. Flera polispatruller sökte i området utan att några misstänkta kunde gripas. En anmälan om rån, motvärnsfall upprättades. 
 
Chauffören kontaktade polisen igen 05:29 då han sett personerna som rånat honom på hans mobiltelefon på Mc Donalds Avenyn. Polis kallades till platsen och två personer kunde kontrolleras. En av dem en man i 30-årsåldern hade då telefonen i fråga på sig. Båda personerna, mannen i 30-årsåldern och en man i 20-årsåldern medtogs enligt LOB för tillnyktring. De är misstänkta för brott och ska förhöras när de nyktrat till. 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.