Hoppa till innehåll
Hem » 28 augusti 08:06, Sammanfattning natt, Norrbottens län

28 augusti 08:06, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Sedan midnatt har tre personer i länet omhändertagits enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Två av dem misstänks för våldsamt motstånd. 

Utöver nedanstående ärenden har polisen utfört kontroller av personer och fordon som inte har lett till någon misstanke om brott.

Nedan följer ett urval av nattens ärenden:

00:32 Olaga hot mm, Luleå
Polisen beordras till en krog i Luleå med anledning av ett olaga hot. Enligt initiala uppgifter ska en man ha hotat två andra män. Samma man misstänks även ha ofredat en kvinna på krogen. Vissa förhör hålls och anmälan upprättas gällande olaga hot och ofredande.

01:34 Trafikkontroll, Piteå
Polisen har haft en trafikkontroll på Sundsgatan i Piteå. 20 förare fick blåsa i sållningsinstrumentet och alla var nyktra.

01:43 Missbruk av urkund, Kiruna
Polisen beordras till en krog i Kiruna där en ung person försökt ta sig in med en annan persons legitimation. Anmälan gällande missbruk av urkund upprättas. 

02:01 Rattfylleri, Haparanda
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil i centrum. Föraren, en man, blåser positivt i sållningsinstrumentet och medtas för vidare provtagning. Mannen misstänks för grovt rattfylleri då han hade 1,47 promille alkohol i blodet. Bilnycklarna togs i beslag och anmälan upprättades. 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Alla blåljus för hela Norrbotten.