Hoppa till innehåll
Hem » 27 augusti 06:52, Sammanfattning natt, Norrbottens län

27 augusti 06:52, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Sedan midnatt har sex personer i länet omhändertagits för fylleri, en av dem misstänks för ringa narkotikabrott, eget bruk. Under natten har ytterligare två personer medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikapåverkan. 

Utöver nedanstående ärenden har polisen utfört kontroller av personer och fordon som inte har lett till någon misstanke om brott.

Nedan följer ett urval av nattens ärenden:

00:36 Förargelseväckande beteende, Gällivare
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil på Hantverkaregatan i Gällivare. Föraren får en ordningsbot för förargelseväckande beteende genom att föra oljud på allmän plats genom att spela musik.

01:54 Misshandel, Boden
Polisen beordras till centrum med anledning av en misshandel. Två män ska ha varit inblandade. Polisen samlar in information och tar upp en anmälan gällande misshandel samt olaga hot. Ingen person är frihetsberövad i ärendet. 

02:35 Misshandel, Kiruna
Polisen beordras till en plats utomhus i Kiruna sedan information om en misshandel inkommit till polisen. Två män ska ha varit inblandade. Anmälan upprättas gällande misshandel och den misstänkte omhändertas enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Alla blåljus för hela Norrbotten.