Hoppa till innehåll
Hem » 27 augusti 02:59, Brand, Gävle

27 augusti 02:59, Brand, Gävle

Rökutveckling i en källarlokal.

En polispatrull beordras till Norra Stapeltorgsgatan i Gävle där där det ska vara rökutveckling från en källarlokal. Rökutvecklingen visade sig komma från en bänk som hade brunnit. Byggnaden ska innehålla kontor och affärslokaler. Ingen person har kommit till skada.

En anmälan om allmänfarlig vårdslöshet upprättas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Gävleborgs län.