Hoppa till innehåll
Hem » 26 augusti 07:04, Sammanfattning natt, Värmlands län

26 augusti 07:04, Sammanfattning natt, Värmlands län

Brand i bostad, Arvika kl. 22.26

Det har brunnit i en flerfamiljsfastighet i Hamnen. I nuläget finns det ingen information om att någon person har blivit skadad. En man i 25-årsåldern är gripen som misstänkt för grov mordbrand och fastigheten kommer att bli avspärrad när räddningstjänsten är klar på plats. Därefter kommer en teknisk undersökning att bli genomförd.

Arbetsplatsolycka, Grums kl. 23.08

En person har fått en skada på armen i samband med arbete på Gruvön. Mannen, som är i 45-årsåldern, är förd med ambulans till sjukhus. Han ska inte vara livshotande skadad.

Trafikolycka, Karlstad kl. 01.54

En bilist har kört på en älg utefter Rv63 i Hasselbol. Bilisten, en kvinna i 20-årsåldern fick åka med ambulans till sjukhus med smärta i nacke och rygg. Älgen försvann från platsen.

Stöld genom inbrott, Sunne kl. 04.22

Två personer har tagit sig in i en bostad, genom ett öppet fönster, i Åmberg. Lägenhetsinnehavaren var hemma och vaknade när personerna hade tagit sig in och de försvann från platsen när han skrek på dem. De fick med sig mannens plånbok från platsen.

Utöver detta har vi bland annat hanterat ett ärende gällande psykisk ohälsa. Vi har också hanterat två ärenden gällande misstänkta trafikbrott.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Värmland. Polis och SOS.