Hoppa till innehåll
Hem » 26 augusti 07:25, Sammanfattning natt, Dalarnas län

26 augusti 07:25, Sammanfattning natt, Dalarnas län

Stöld genom inbrott, Borlänge kl. 23.01

Efter ett larm om inbrott i en föreningslokal i Båtsta har en hundpatrull spårat upp två personer som hade lämnat platsen. De båda, en kvinna i 40-årsåldern och en man i 35-årsåldern, bar på saker som polisen misstänker kommer ifrån inbrottet. Det är för presstalespersonen oklart hur de båda har tagit sig in i lokalen. De är inte frihetsberövade men misstänkta för stöld genom inbrott.

Stöld genom inbrott, Borlänge kl. 00.39

En eller flera okända personer har brutit upp ett fönster till ett hotell i centrum. Polisen har varit på plats och man skriver en anmälan om stöld genom inbrott men i nuläget är det oklart om något har blivit stulet. Det finns ingen misstänkt i detta ärende.

Rattfylleri, Avesta kl. 00.48

En bilist, en man i 60-årsåldern, är misstänkt för drograttfylleri, ringa narkotikabrott, brott mot knivlagen och olovlig körning efter att ha kört bil i Krylbo. Resultatet på provtagningen får visa om han har gjort sig skyldig till rattfylleri under påverkan av narkotika.

Utöver detta har vi bland annat hanterat två ärenden gällande psykisk ohälsa, tre viltolyckor utan personskada samt två trafikbrott.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Dalarna.