Hoppa till innehåll
Hem » 20 augusti 08:36, Sammanfattning natt, Norrbottens län

20 augusti 08:36, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Sedan midnatt har cirka sju personer i länet omhändertagits för fylleri. En av dem misstänks för våldsamt motstånd. Två personer har under natten medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikapåverkan.

Polisen har tagit upp en anmälan gällande sexuellt ofredande på en restaurang i Luleå. 

Under natten har polisen i Norra Lappland gripit en man som misstänks ha misshandlat en kvinna som han har en relation med. Efter förhör har mannen anhållits.

Ett urval av nattens ärenden:

02:08 Misshandel, Kalix
Polisen kontaktas gällande en misshandel i centrum. En man ska ha blivit misshandlad av minst en gärningsman. Polisen håller förhör och tar upp en anmälan gällande misshandel. Målsäganden ska inte ha haft något ambulansbehov. 

02:41 Skadegörelse, Piteå
Polisen beordras till ett bostadsområde i Piteå med anledning av en pågående skadegörelse. En person har setts klottra. Polisen åker dit och påträffar den misstänkte, en man. Förhör hålls. Skadegörelsen dokumenteras och flera anmälningar upprättas. 

02:51 Trafikolycka, Gällivare
Polisen larmas om en trafikolycka på E10 utanför Gällivare. En personbil ska vara inblandad. Föraren förs till sjukvård, för frågor om skadeläget hänvisas till sjukvården. Olycksorsaken ska utredas.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Alla blåljus för hela Norrbotten.