Hoppa till innehåll
Hem » 03 augusti 14:56, Stöld, Huddinge

03 augusti 14:56, Stöld, Huddinge

En kvinna blir bestulen på en guldkedja efter att ha fått kaffe över sig.

En okänd man ”spiller” kaffe i ryggen på en kvinna i 70-årsåldern som promenerar på Kommunalvägen i Huddinge. Mannen ber om ursäkt och börjar oombedd att torka bort kaffet från kvinnans kläder. När de skilts åt inser kvinnan att hennes guldkedja som hon bar om halsen har försvunnit. Efter att ha hört kvinnan om händelsen skriver polisen en anmälan om grov stöld.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Senaste blåljusen i Stockholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.