Hem » 01 november 08:58, Sammanfattning kväll och natt, Dalarnas län

01 november 08:58, Sammanfattning kväll och natt, Dalarnas län

Mora 02:54

Bil brann på parkering i Noret inatt. Ingen synlig person i anslutning till bilen och orsak till branden är oklar. Patrull upprättade en anmälan gällande skadegörelse genom brand.

Borlänge 21:12

En finsktalande man i 70-årsåldern fick under kvällen besök i sin bostad av en man och kvinna som tidigare ringt mannen och talat finska med honom. De åkte sedan hem till mannen och drack kaffe och rånade sedan mannen på telefon och plånbok innan de lämnade bostaden. Anmälan upprättad gällande rån. 

Ludvika 00:21

En kvinna finsktalande kvinna i 85-årsåldern fick under kvällen besök i sin bostad av en man och kvinna som tidigare ringt kvinnan och talat finska med henne och uppgett att de var långväga släktningar till henne. Väl i  bostaden bad de om en kopp kaffe och rotade runt i lägenheten. När de lämnade bostaden upptäckte kvinnan att kontanter, bankkort och en guldkedja saknades. Brottsanmälan upprättad gällande åldringsbrott och grov stöld. 

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Dalarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *