Hoppa till innehåll
Hem » 27 juli 07:46, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

27 juli 07:46, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

En person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

01:50 Trafikbrott, Kramfors
Polis stoppar och kontrollerar en personbil i Bollstabruk. Föraren, en man i 35-årsåldern, saknar körkort och misstänks för olovlig körning. Förhör hålls och anmälan ska upprättas.

02:00 Rattfylleri, Sollefteå
Polis stoppar och kontrollerar ett fordon i Långsele. Föraren, en man i 35-årsåldern, blåser positivt i polisens sållningsinstrument och får följa med för ytterligare provtagning. En anmälan gällande misstänkt grovt rattfylleri upprättas.

02:32 Misshandel, Sollefteå
Polis beordras till en adress utanför Junsele med anledning av bråk. En man omhändertas med stöd av lagen om omhändertagande av berusade personer (LOB). Mannen, som är i 30-årsåldern, misstänks för olaga hot samt för att ha misshandlat en annan man.

02:38 Misshandel, Sundsvall
Polis beordras till Stenstan med anledning av bråk mellan två män. Förhör hålls och en anmälan och motanmälan gällande ringa misshandel ska upprättas.

En våldtäkt anmäldes i gårkväll i Sundsvalls kommun. En man i 25-årsåldern greps under natten misstänkt för våldtäkt och han anhölls därefter av åklagare.

En viltolycka på riksväg 90 i trakten av Bollstabruk anmäldes till polisen under natten. Det finns inga rapporter om personskador.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Västernorrland.