Hoppa till innehåll
Hem » 19 juli 08:02, Sammanfattning natt, Jönköpings län

19 juli 08:02, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Polisen i Jönköpings län har hanterat ett 40-tal ärenden mellan kl 22 och 07. En person har gripits, se notis nedan. Inga grövre brott har kommit till polisens kännedom. Händelser i urval:

02.54 Väktare kontaktade polisen med anledning av ett inbrottslarm i en motionslokal i Smålandsstenar. Polis kom dit och en man anträffades där i anslutning till en bil. Det fanns inga tecken på inbrott i lokalen, men i mannens bil fanns en hel del gods som misstänks vara stulet. Det handlar om koppar, samt slangningsutrustning för drivmedel. Mannen greps, misstänkt för stöld. Han är i 45-årsåldern.

Polisen har också hanterat två fall av drograttfylleri under natten, ett på länsväg 780 vid Landsbro, Vetlanda kommun, och ett på riksväg 32 i Eksjö. I båda fallen var det polispatruller som bestämde sig för att stoppa och kontrollera bilisterna. De misstänkta togs med för provtagning och blev misstänkta för drograttfyller och ringa narkotikabrott eget bruk. I Landsbro var det en man i 30-årsåldern och i Eksjö var det en man i 25-årsåldern.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Jönköpings län.