Hoppa till innehåll
Hem » 07 juli 07:38, Sammanfattning natt, Värmlands län

07 juli 07:38, Sammanfattning natt, Värmlands län

Misshandel, Forshaga kl. 00.32

Två personer har blivit utsatta för grön laser mot ögonen med smärta som följd. Polisen har varit på plats och man har kontrollerat några personer i en bil. Dessa har kört runt i området och en av dem, en man i 20-årsåldern, är misstänkt för misshandel efter att ha pekat mot personer med laserpekaren. Laserpekaren är tagen i beslag.

Stöld/inbrott, Forshaga kl. 02.32

En eller flera okända gärningspersoner har brutit upp en altandörr och varit inne i en bostad och sökt igenom bland annat ett skåp. Därefter har de blivit ivägskrämda av familjens hund. Polisen har varit på plats och man har sökt i området efter misstänkta personer utan att hitta någon. Det är för presstalespersonen oklart om något har blivit stulet. Polisen skriver en anmälan om stöld genom inbrott.

Rattfylleri, Karlstad kl. 01.09

En bilist har kört in i mitträcket på E18 i höjd med Rudsmotet. Bilisten, en kvinna i 20-årsåldern, upplevs som påverkad när patrull kommer till platsen och hon får åka med för provtagning. Hon är misstänkt för drograttfylleri och vårdslöshet i trafik. Ingen person blev skadad i samband med olyckan.

Utöver detta har vi bland annat hanterat sju viltolyckor utan personskador. Vi har också hanterat fyra ärenden gällande psykisk ohälsa.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Värmland. Polis och SOS.