Hoppa till innehåll
Hem » 19 juni 09:03, Sammanfattning natt, Dalarnas län

19 juni 09:03, Sammanfattning natt, Dalarnas län

Rattfylleri, Mora kl.22.09

En bilist är misstänkt för att ha kört bil i påverkat tillstånd i Kättbo. Vid kontroll av bilen hittar patrullen även misstänkta dopingpreparat. Bilisten, en man i 40-årsåldern, blir misstänkt för rattfylleri genom påverkan av narkotika, ringa narkotikabrott genom eget bruk samt dopingbrott.

Rattfylleri, Mora kl. 23.25

En person är misstänkt för att ha kört ett terrängfordon i påverkat tillstånd på Sollerön. Föraren, en man i 50-årsåldern, får åka med för provtagning och efter provtagning blir han misstänkt för grovt rattfylleri.

Misshandel, Borlänge kl. 01.51

Det har varit stökigt på en restaurang i centrum och polisen har varit på plats. En man i 30-årsåldern har blivit utsatt för en misshandel. Det finns ingen misstänkt uppsatt i detta ärende. Det finns ingen information om att någon ska ha behövt uppsöka akutsjukvård med anledning av denna händelse.

Utöver detta har vi bland annat omhändertagit en person enligt Lagen om omhändertagande av berusade personer, LOB. Vi har även hanterat  fem viltolyckor utan personskador.

Dela gärna detta inlägg:

1 kommentar till “19 juni 09:03, Sammanfattning natt, Dalarnas län”

  1. Mitt namn, maya elijah Efter 12 års äktenskap grälade min man och jag på ett eller annat sätt tills han slutligen lämnade mig och flyttade till Kalifornien för att vara med en annan kvinna. Jag kände att mitt liv var över och mina barn trodde att de aldrig skulle se sin pappa igen. Jag försökte vara stark bara mot barnen, men jag kunde inte kontrollera smärtan som plågade mitt hjärta, mitt hjärta var fyllt av sorger och smärtor eftersom jag var verkligen kär i min man. Jag tänker på honom varje dag och natt och jag önskar alltid att han skulle komma tillbaka till mig, jag var verkligen upprörd och behövde hjälp, så jag sökte hjälp online och hittade en webbsida som antyder att Dr Alaba kunde hjälpa hans tidigare ex att återvända. Så jag kände att jag borde ge det ett försök. Jag kontaktade honom och han sa till mig vad jag skulle göra. Jag gjorde det och sedan gjorde han mig till en kärleksförtrollning. 48 timmar senare ringde min man mig verkligen och berättade att han verkligen saknar barnen också, så fantastiskt!! Så, så han kom tillbaka den dagen, med mycket kärlek och glädje, och bad om ursäkt för sitt misstag och smärtan han åsamkade mig och barnen. Vårt äktenskap var starkare än tidigare, allt tack vare Dr. alaba. Han är så mäktig och jag bestämde mig för att dela min historia på nätet att Dr alaba var en sann och kraftfull trollkarl. Jag kommer alltid att be att hon lever länge för att hjälpa sina barn i nöden, om du är här och behöver ett ex tillbaka eller din man har gått vidare till en annan kvinna, sluta gråta, kontakta detta kraftfulla stavningshjul direkt. Här är hans kontaktadress på: {dralaba3000@gmail.com} eller WhatsApp / viber honom via hans kontakt nedan +1(425) 477-2744 Tack Dr. alaba.

Lämna ett svar

Blåljus Dalarna.