Hoppa till innehåll
Hem » 05 juni 07:23, Sammanfattning natt, Norrbottens län

05 juni 07:23, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Sedan midnatt har fyra personer i länet omhändertagits för fylleri.

Under sen kväll har polisen i Bodens kommun hanterat ett ärende gällande brott i nära relation där en man är gripen och därefter anhållen. 

00:26 Trafikbrott, Kiruna
Polisen stoppar och kontrollerar en bil i centrum. Föraren, en man, får en ordningsbot då bilen har körförbud. 

00:48 Misshandel, Gällivare
Polisen beordras till en restaurang med anledning av ett bråk. Två män ska ha bråkat med varandra. Polisen håller förhör och tar upp en anmälan samt en motanmälan gällande misshandel. Det finns ingen information om att någon behövde uppsöka sjukvård.

02:12 Trafikkontroll, Kiruna
Polisen har haft en trafikkontroll på Adolf Hedinsvägen i Kiruna, detta med fokus på hastighet. En ordningsbot utfärdades. 

02:32 Trafikkontroll, Kalix
Polisen har haft en trafikkontroll på Nyborgsvägen i Kalix. En ordningsbot utfärdades för hastighetsöverträdelse där föraren kört 88 kilometer i timmen på 60-sträckan.

03:44 Brand, Älvsbyn
Polisen larmas om en brand i en parkerad bil i centrum. Räddningstjänsten släcker branden. Polisen har varit på plats, anmälan upprättas gällande skadegörelse genom brand.

Övrigt: Under natten har två viltolyckor i länet inrapporterats till polisens ledningscentral. En skedde på E4 Sangis, Kalix kommun och en på E4 Råneå, Luleå kommun. Inga personskador har uppstått.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Alla blåljus för hela Norrbotten.