Hoppa till innehåll
Hem » 05 juni 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

05 juni 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

00.39 Halmstad, förberedelse till grov stöld.
Ett vittne ser hur två män som kom på var sin el-cykel är inne på den nybyggda skolan på Tynavägen. Polis larmas till platsen medan vittnet har uppsikt över skolan. Båda männen kommer ut från skolan och beger sig från platsen. Patrullen söker av i närområdet men hittar inte på några personer som stämmer in på signalementet. Troligen har männen förstått att de var iakttagna varför de lämnade området innan de tog sig in i byggnaden. Man kunde dock konstatera att man använt någon form av elverktyg men fullföljde inte sina planer.

00.54 Halmstad, inbrottsstöld.
Ett par kommer hem till sin bostad på Fredsgatan och upptäcker då att någon har varit inne i deras gemensamma bostad. Visar sig att man blivit av med verktyg som förvarades i källaren för ett stort belopp. Då paret varit borta ett flertal timmar från bostaden så bedömer man att det inte är stor idé att söka av närområdet efter eventuella tjuvar. Ingen gripen i nuläget och en anmälan skrivs.

00.57 Halmstad, narkotikabrott.
En person påträffas inne på en av krogarna längs Köpmansgatan med vitt pulver under näsan varför ordningsvakter larmar polis som kommer till platsen. Mannen som är i 25 års åldern får åka med för provtagning då han visar klara tecken på drogpåverkan.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Halland. Alla olyckor och brott.