Hoppa till innehåll
Hem » 05 juni 01:40, Sammanfattning kväll och natt, Vilhelmina

05 juni 01:40, Sammanfattning kväll och natt, Vilhelmina

Vilhelmina

Under dagen och kvällen har det varit crusing i Vilhelmina med ett stort antal bilar. Det har varit en tillställning med många nöjda besökare och inga direkta ordningstörningar. Polisen på plats beskriver kvällen och natten som att det är fortsatt god stämning. Nedan följer några av de ärende som polisen har hanterat. 

Rattfylleri 
18:00 Polisen stoppar en persona som kör en åkergräsklippare längs med en gata i centrala Vilhelmina. Mannens nykterhet kontrolleras och vid utandningsprovet i polisens dräger visar det positivt utslag. Mannen får följa med för provtagning och resultatet visar att mannen uppnådde straffbar gräns för rattfylleri. Den misstänkte är en man i 20-årsåldern och fick lämna efter förhör.

Fylleri
19:00 En person omhändertagen för berusning på ett hotell i Vilhelmina.
23:30 En person omhändertas för berusning i närheten av en bensinmack i Vilhelmina

Obot
Två förare har fått böter under kvällen, en förare för att han spelade hög musik och en annan för onödig och störande körning.

Narkotikabrott
Strax efter 21:00 får polisen samtal om minderåriga personer som dricker alkohol utanför fritidsgården i Vilhelmina. Polis åker till platsen för kontroll och en person blir misstänkt för narkotikabrott. Personen överlämnas till vårdnadshavare.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västerbotten - alla blåljus.