Hoppa till innehåll
Hem » 19 maj 06:01, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

19 maj 06:01, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

01.53 Stöld genom inbrott, Kungstorget, Uddevalla. Polis skickas till Kungstorget efter att larm inkommit i från en fastighet. När polis anländer finns ingen person kvar på platsen. Polis spårar i området men ingen misstänkt anträffas. En anmälan stöld genom inbrott skrivs. 

02.06 Försök till mord samt försök till grov misshandel, Stockslycke, Alingsås. Polis skickas till en bostad med anledning av bråk. I bostaden anträffas en skadad man, som förs med ambulans till sjukhus.  I bostaden finns ytterligare personer, varav en man som grips som misstänkt för försök till mord. Han är även misstänkt för försökt till grov misshandel på en annan man i bostaden. Han har dock inte behövt föras för vård. Bostaden är avspärrad i väntan på en kriminalteknik undersökning. 

05.23 Stöld genom inbrott, Vårvädergatan, Göteborg. Polis skickas till platsen dit väktare kommit efter larm från en kyrka. På platsen konstaterar väktaren att det varit inbrott i kyrkan. Ingen person finns då kvar på platsen. Två fönster har krossats samt en dörr har förstörts. Polis skriver en anmälan stöld genom inbrott. Det är okänt vad som eventuellt har tillgripits i samband med inbrottet. 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.