Hoppa till innehåll
Hem » 03 maj 06:56, Sammanfattning natt, Jönköpings län

03 maj 06:56, Sammanfattning natt, Jönköpings län

God morgon! Dagens presstalespersoner är Dennis Johansson Strömberg och Björn Öberg. Till kvällen kommer Angelica Israelsson Silfver.

Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 45 ärenden mellan klockan 22 och 06. Här kommer ett urval av nattens händelser:

00:52 Polisen larmades till riksväg 47, Habo, med anledning av en trafikolycka. Det var en personbil som hade kört in i mitträcket. En man, som är i 20-årsåldern, misstänks för grov olovlig körning, vårdslöshet i trafik samt rattfylleri. Han fick följa med för provtagning. Polisens presstjänst har inga uppgifter om personskador i samband med händelsen.

02:29 Polisen larmades om en brand på Ryhovsgatan i Jönköping. Det var en stuga som brann. Det finns inga misstankar om brott. Polisens presstjänst har inga uppgifter om att någon person ska ha skadats i samband med händelsen. 

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Jönköpings län.