Hoppa till innehåll
Hem » 10 mars 06:50, Sammanfattning natt, Jönköpings län

10 mars 06:50, Sammanfattning natt, Jönköpings län

God morgon! Dagens presstalespersoner är Dennis Johansson Strömberg och Åsa Willsund. Till kvällen kommer Thomas Agnevik.

Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 35 ärenden mellan klockan 22 och 06. Här kommer ett urval av nattens händelser:

22:47 Polis larmades till en bostad i centrala Värnamo med anledning av ett bråk. En man, som är i 30-årsåldern, hade misshandlat en kvinna han har en relation med. Mannen greps av polis, mannen är misstänkt för grov misshandel. Polisens presstjänst har inga uppgifter om kvinnans skadeläge.

00:17 Polis, ambulans och räddningstjänst larmades till Köpmangatan i Gislaved med anledning av en brand. En parkerad bil brann. Händelsen rubriceras som skadegörelse genom brand. Ingen person ska ha skadats i samband med händelsen.

01:09 Polis larmades till en adress i Bodafors, Nässjö, där en man med skador befann sig. Mannen hade blivit misshandlad med ett tillhygge. Flera polispatruller involverades i ärendet och vidtog flera utredningsåtgärder. Under natten greps en misstänkt gärningsperson, en man i 25-årsåldern. Han är misstänkt för grov misshandel. Polisens presstjänst har inga uppgifter om den drabbade mannens skadeläge, men förhör med mannen har hållits.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis viltolyckor och trafikkontroller.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Blåljus Jönköpings län.