Hoppa till innehåll
Hem » 01 maj 08:31, Sammanfattning natt, Västerbottens län

01 maj 08:31, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Sex personer har mellan 00:00 och 07:00 omhändertagits för fylleri.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:33 Misshandel, Lycksele:
Polispatrull beordras till ett hotell där två personer uppges ha slagits. Patrullen upprättar en anmälan gällande misshandel.

01:36 Rattfylleri, Skellefteå:
Bilförare, en man i 20-årsåldern, i Älvsbacka misstänks vara påverkad av narkotika och får följa med för provtagning. Förhör hålls och en anmälan upprättas.

04:14 Rattfylleri, Skellefteå:
Bilförare, en man i 25-årsåldern, i Ursviken blåser positivt i polisens sållningsinstrument och får följa med för provtagning. Mannen saknar behörighet att köra bil. En anmälan gällande rattfylleri och olovlig körning upprättas.

En man i Umeå har under natten gripits misstänkt för att ha misshandlat en kvinna som han har en relation med. Det finns inga uppgifter om att kvinnan behövt föras till sjukvård. Förhör har hållits och en anmälan gällande misshandel är upprättad.

En kvinna i Umeå har under natten gripits misstänkt för att ha misshandlat en man som hon har en relation med. Det finns inga uppgifter om att mannen behövt föras till sjukvård. Kvinnan kommer att förhöras efter tillnyktring. En anmälan gällande misshandel upprättas.

Polisen har även under natten utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västerbotten - alla blåljus.