Hoppa till innehåll
Hem » 20 april 06:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

20 april 06:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

00.54 Borås, brand
Polis och räddningstjänst larmas till Regementsgatan med anledning av att det brinner i en lägenhet på tredje våningen i ett flerfamiljshus. Två personer befann sig i lägenheten och de tog sig ut på egen hand. De körs till sjukhus för kontroll, då de inandats rök. Oklart vad som orsakat branden. Polisen skriver en anmälan gällande allmänfarlig vårdslöshet.

00.56 Borås, brand
Polis och räddningstjänst larmas till Länsvägen i Borgstena med anledning av att en hjullastare ska brinna. Räddningstjänsten släcker och polisen skriver ingen anmälan, då inget brott misstänks.

01.42 Göteborg, rån
En man blir rånad på sin mobiltelefon, plånbok och väska när han lämnar en krog vid Fjärde Långgatan. Rånarna ska vara tre killar och de ska ha misshandlat mannen vid rånet. Polisen kontrollerar två killar vid Haga Nygata som stämmer in på signalementet på rånarna. På en av killarna anträffas tre mobiltelefoner, varav en tillhör den rånade mannen. De båda 20 och 30 år gamla grips och är nu anhållna misstänkt för rån. Väskan som mannen blev av med anträffas vid Fjärde Långgatan, dock inte plånboken. En av rånarna är fortfarande på fri fot.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.