Hoppa till innehåll
Hem » 03 april 08:07, Sammanfattning natt, Södermanlands län

03 april 08:07, Sammanfattning natt, Södermanlands län

07.00 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 50-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, åtta har omhändertagits för berusning/ordningsstörning, ingen har behövt följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan/rattfylleri.

01.09  ett SOS-larm kom till polisen om brand utomhus i Vilsta. Hanterades av räddningstjänsten, ingen misstanke om brott.

02.23 en polispatrull som hade noterat att det verkade ha inträffat något nyligen på Fristadstorget, kallade på ytterligare patruller till platsen. När polisen började utreda vad som hänt visade det sig att det uppstod misstanke om att två kvinnor hade utsatts för sexuellt ofredande av en man. En av kvinnorna ska också ha blivit misshandlad av mannen. Detta misstänks ha inträffat i Kungspassagen där mannen misstänks ha visat sitt könsorgan för kvinnorna mot deras vilja. Någon form av konfrontation kan också ha uppstått och mannen misstänks då ha kastat omkull en av kvinnorna. De drabbade kvinnorna är i 20-årsåldern och den som misstänks för sexuellt ofredande och misshandel är en man i 30-årsåldern. Han är inte frihetsberövad.

Polisen har dessutom, i sedvanlig ordning, hanterat ett antal ärenden med berusade personer, bråk och offentlig urinering på allmän plats. En del av dessa ärenden har resulterat i omhändertagande för tillnyktring.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Södermanland