Hoppa till innehåll
Hem » 02 april 07:26, Sammanfattning natt, Norrbottens län

02 april 07:26, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Tre personer har mellan 00:00 och 07:00, utöver nedanstående, omhändertagits för fylleri och en person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott.

Här följer ett urval av nattens händelser:

01:12 Misshandel, Luleå:
Polispatrull beordras till en nattklubb på Porsön där det varit bråkigt. En kvinna omhändertas enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. En anmälan gällande misshandel kommer att upprättas. Det finns inga uppgifter om att någon behövt föras till sjukvård.

02:01 Drograttfylleri, Kiruna:
Vid stopp och kontroll av en personbil i centrala Kiruna misstänks föraren, en man i 30-årsåldern, vara påverkad av narkotika och får följa med för provtagning. Mannen saknar behörighet att köra bil.

Förhör hålls och en anmälan gällande drograttfylleri samt grov olovlig körning upprättas. Bilen och bilnycklarna tas i beslag för att förhindra fortsatt trafikbrottslighet.

En kvinnlig passagerare i bilen misstänks för ringa narkotikabrott.

04:08 Rattfylleri, Luleå:
Vid stopp och kontroll av en personbil i Luleå blåser föraren, en man i 25-årsåldern, positivt i polisens sållningsinstrument och får följa med för provtagning. Mannen saknar behörighet att köra bil. Förhör hålls och en anmälan gällande rattfylleri samt grov olovlig körning upprättas.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Alla blåljus för hela Norrbotten.