Hoppa till innehåll
Hem » 01 april 07:28, Sammanfattning natt, Örebro län

01 april 07:28, Sammanfattning natt, Örebro län

Örebro

22.55: Patrull stoppar ett fordon för kontroll vid Bromsplan och föraren, en man i 20-årsåldern, blir i samband med kontrollen misstänkt för rattfylleri.

23.33: En patrull blir kallad till en adress på Söder i Örebro med anledning av att en anmälare hört något som denne uppfattar som ett eventuellt bråk. På plats blir en man i 40-årsåldern omhändertagen enligt lagen om omhändertagande av berusade personer samtidigt som han också blir misstänkt för att ha misshandlat en man i 30-årsåldern.

00.28: Det kommer in samtal gällande en förare i Almby som kan misstänkas för trafikbrott och en patrull upptäcker bilen och kan stoppa den. Föraren, en man i 45-årsåldern, blir misstänkt för grov olovlig körning och mannens körkort blir omhändertaget.

02.02: En anmälare hör av sig efter att denne noterat hur några personer setts försöka slanga bränsle från en grävmaskin i Adolfsberg. Patrull kan stoppa ett fordon som två kvinnor i övre tonåren färdas i. Man påträffar föremål som tros kan ha använts vid slangning och de är nu misstänkta för försök till stöld.

03.50: Det upprättas en anmälan om stöld genom inbrott efter att någon gjort sönder en ruta och tagit sig in i en skola i Brickeberg. Det är oklart vad som försvunnit.

Kumla

05.12: Ett fordon kör in i mitträcket på E20 i Sickelsta. Föraren ska ha fått punktering på bilen och tappat kontrollen på bilen. Det ska inte ha blivit några personskador i samband med olyckan men bilen behövde bärgas från platsen.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Örebro län.