Hoppa till innehåll
Hem » 22 mars 16:01, Övrigt, Stockholms län

22 mars 16:01, Övrigt, Stockholms län

Beslutet avser kamerabevakning av området framför och i nära anslutning till Rysslands (Gjörwellsgatan 31 i Stockholm) respektive Belarus ambassad (Vikdalsgränd 10 A i Nacka). Polismyndighetens beslut gäller tills vidare och kommer fortlöpande omprövas.

Kamerabevakningen är ett komplement till den traditionella polisverksamheten och syftar till att förebygga, förhindra och avslöja brott. Den kan även underlätta och möjliggöra utredning och bevisning av inträffade brott.

För mer information om Polismyndighetens behandling av personuppgifter vänligen kontakta registrator.stockholm@polisen.se

Bildmaterialet bevaras under maximalt 62 dygn. Därefter raderas bildmaterialet om det inte exporterats för att t.ex. ingå i en förundersökning. Polismyndigheten behandlar inte det inspelade materialet för något ändamål som är oförenligt med det som materialet samlades in för.

Tillgång till bildmaterialet från kamerabevakningen kommer inte att ges till fler personer än vad som behövs för att bevakningen ska kunna bedrivas.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste blåljusen i Stockholm.