Hoppa till innehåll
Hem » 11 mars 07:14, Sammanfattning natt, Östergötlands län

11 mars 07:14, Sammanfattning natt, Östergötlands län

06.00 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 25-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, en har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och en har fått följa med för provtagning, misstänkt för drogpåverkan/rattfylleri.

00.06 i smabnad med en rutinmässig förar- och fordonskontroll i Händelö, Norrköping blev föraren, en man i 25-årsåldern misstänkt för drograttfylleri. Han fick följa med för provtagning och förhör och frigavs därefter.

00.19 polisen fick ett SOS-larm om att en person skulle ha blivit misshandlad på Kristinagatan i stadsdelen Östantill i Norrköping. Polisen åkte till platsen och träffade på en man som blivit ganska kraftigt skadad med ett vasst tillhygge. Han fördes till sjukhus med ambulans. Polisen påbörjade en utredning om grov misshandel och anträffandeplatsen spärrades av. Polisen har hållit förhör med den drabbade och även med vittnen. Det finns inledningsvis ingen frihetsberövad i utredningen.

Polisen vill gärna komma i kontakt med person som har gjort iakttagelser av händelsen, eller andra som vet något om vad som hänt. Kontakta polisen på 114 14 eller via tipsformuläret på polisens hemsida, se nedan.

03.13 polisen fick samtal om inbrottslarm på ett företag i Mantorp och att obehöriga personer setts inne på företagsområdet. Polisen åkte till området och till platsen, däer det gick att se att staketet hade klippts upp. Det är i skrivande stund inte känt om något har stulits, men en utredning om försök till stöld har påbörjats.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Östergötland. Polis och SOS.