Hoppa till innehåll
Hem » 09 mars 21:20, Stöld, försök, Norrköping

09 mars 21:20, Stöld, försök, Norrköping

19.53 polisen fick ett överfallslarm från en livsmedelsbutik i stadsdelen Haga i Norrköping. Flera polispatruller åkte till butiken och till närområdet för att ta reda på vad som hänt. En operatör på polisens regionledningscentral ringde även till butiken för att få veta vad som hänt.

19.57 den första av flera polispatruller är framme på platsen.

20.53 polisen är nu klar med utredningsåtgärderna på platsen. Det som hänt är att en man har varit inne i butiken och försökt att stjäla kontanter ur kassan. Stöldförsöket misslyckades tack var ett gott motstånd från personalen och ett vittne som kom personalen till undsättning. Tjuven fann för gott att avbryta stöldförsöket och springa från platsen. Polisen har spanat i omgivningarna men inte funnit någon misstänkt person. Polisen utreder nu händelsen som försök till stöld. Det finns inga uppgifter om att någon person har skadats.

Polisen har också genomfört en brottsplatsundersökning för att säkra spår efter gäningspersonen och film från övervakningskameror kommer också att säkras.

Polisen vill gärna komma i kontakt med personer som kan ha gjort iakttagelser i närheten av Breda vägen där den utsatta butiken ligger. Alla tips om en misstänkt person kan vara av stort intresse. Tipsa polisen på 114 14 eller via tipsformuläret på polisen.se

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Östergötland. Polis och SOS.