Hoppa till innehåll
Hem » 26 februari 07:00, Sammanfattning natt, Hallands län

26 februari 07:00, Sammanfattning natt, Hallands län

22:26 Olaga hot mm, Hylte
Polis kallades till Centrumvägen i Landeryd då en man hotat en kvinna. Kvinnan ringde polisen då en man hotat att bryta sig in i henne bostad. Mannen stod då på utsidan och bankade på dörren med en kofot och en kniv i händerna enligt uppgifter till polisen. Polis kom till platsen och kunde gripa gärningsmannen som är i 25-årsåldern. Mannen misstänks för grovt olaga hot, förberedelse till grov misshandel, försökt till grovt hemfridsbrott, skadegörelse samt narkotika brott. 

01:47 Trafikolycka. Lindbergsvägen, Varberg
En kvinna hittades skadad på Lindbergsvägen, Kvinnan verkar varit med om en trafikolycka. Bredvid kvinnan låg en cykel som hon förmodligen framfört. Kvinnan som är i 55-årsåldern verkade ha skadat huvudet ganska allvarligt. Ambulans hämtade kvinnan och förde henne till sjukhus för vård. Inga misstankar om brott i nuläget. 

03:33 rattfylleri mm, Tångarondellen, Falkenberg. 
En polispatrull stoppade en personbil och misstänkte föraren en man i 20-årsåldern för drograttfyllleri. Vid visitation hittades även gods som faller under knivlagen varför mannen även misstänks för brott mot knivlagen. 

03:58 Vårdslöshet i trafik mm, Varberg
Polis stoppade ett fordon som framförts vårdslöst på Prästgatan i Varberg. Mannen som är i 20-årsåldern och körde bilen gjorde motstånd mot polispatrullen vid ingripandet men kunde övermannas. Mannen misstänks för vårdslöshet i trafik, grov olovlig körning, drograttfylleri, våldsamt motstånd.  

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Halland. Alla olyckor och brott.