Hoppa till innehåll
Hem » 11 juni 14:00, Misshandel, Hallands län

11 juni 14:00, Misshandel, Hallands län

Under den senaste veckan har polis i Västra Götaland och Hallands län larmats ett 30-tal gånger till adresser där en kvinna blivit misshandlad av sin pojkvän, sambo eller make. I de flesta fall ha mannen gripits för att senare anhållas. Många gånger blir barn vittnen när deras mamma misshandlas. Det är inte ovanligt att männen varit alkohol- eller narkotikapåverkade.

Här följer ett urval av veckans händelser:

Polisområde Fyrbodal: Två män i 25- respektive 30-årsåldern anhålls i sin frånvaro misstänkta för grov misshandel av en kvinna i 30-årsåldern. Kvinnan är gravid och mannen i 25-årsåldern är far till barnet. Männen uppges vara vänner. Kvinnan förs till sjukhus med allvarliga, men inte livshotande skador. Hon har fått ta emot sparkar mot magen och klagar på ont i buken. Oklart om fostret blivit skadat.
Polisområde Storgöteborg: En granne hör bråk från en lägenhet. En kvinna ropar på hjälp och en man skriker. Från lägenheten hörs också ett gråtande spädbarn. När polis anländer har mannen lämnat lägenheten. Mannen, som är i 25-årsåldern, anmäls för misshandel av sin kvinnliga sambo och barnfridsbrott. Åklagaren anhåller honom i sin frånvaro.
Polisområde Skaraborg: Kvinnans sambo har tagit strypgrepp på henne och hållit fast henne. Han har även hotat henne. Det är inte första gången han misshandlar henne. Hon har ett jack i pannan sedan tidigare.
Polisområde Älvsborg: Två barn blir vittne till när deras pappa slår mamman. Kvinnan blir slagen i ansiktet. Mannen grips och anhålls senare misstänkt för misshandel och två fall av barnfridsbrott.
Polisområde Halland: En man i 60-årsåldern gripits misstänkt för att ha misshandlat och hotat sin sambo.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Halland. Alla olyckor och brott.