Hoppa till innehåll
Hem » 23 februari 07:04, Sammanfattning natt, Östergötlands län

23 februari 07:04, Sammanfattning natt, Östergötlands län

06.00 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 25-tal rutinärenden i Östergötland, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Tre personer har gripits för brott, en har omhändertgitis för berusning/ordningsstörning, ingen har behövt följa med för provtagning på grund av misstanke om drogpåverkan/rattfylleri.

02.10 i samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll på Ingelsta i Norrköping anträffades polispatrullen en större mängd, ca 165 liter diesel inne i bilen. Tre personer färdades i bilen och de greps alla tre misstänkta för stöld. De tre personerna är alla män, i 20- 25- och 30-årsåldern och de har anhållits av åklagare vid 06-tiden. De är på sannolika skäl misstänkta för stöld. Den misstänkt stulna dieseln har tagits i beslag och polisen har lokaliserat en trolig målsägare, ett transportföretag.

05.22 ett SOS-larm kom till polisen om trafikolycka på länsväg 578 i Tidersrum, Kinda. En bilist hade kört i diket i relativt låg hastighet. Ingen personskada och ingen misstanke om brott.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Östergötland. Polis och SOS.