Hoppa till innehåll
Hem » 23 februari 06:06, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

23 februari 06:06, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

01.41 Stöld genom inbrott, Gullbergsvass, Göteborg. Polis skickas till ett bygge, varifrån kameralarm lösts ut. Väktare på platsen ser blodspår, och misstänker att gärningsman kan vara kvar på platsen. En ruta har krossats. Polis söker med hjälp av hund men ingen misstänkt anträffas. En anmälan stöld genom inbrott skrivs. Det är okänt vad som tillgripits i samband. 

02.54 Stöld samt trafikbrott, Rångedala, Borås. Polis skickas till Rångedala efter samtal om pågående stöld från en byggarbetsplats. Personer ses ta utemöbler, och lämnar därefter platsen med bil. Polis på väg fram till platsen får syn på bilen, och den stoppas för kontroll. I bilen finns utemöbler, samt flera personer. Föraren, en man, tas med för provtagning misstänkt för rattfylleri, grov olovlig körning samt stöld. En av passagerarna, en kvinna, tas med för provtagning gällande misstänkt narkotikapåverkan. 

Misshandel, relation, polisområde Storgöteborg. Polis skickas till en bostad, varifrån man hört en man och en kvinna bråka genom skrik och dunsar.  När polis kommer in i bostaden antäffas kvinnan och mannen. Kvinnan har skador i ansiktet, och mannen grips som misstänkt för misshandel. Kvinnan behöver inte vård av ambulans i anslutning till misshandeln.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.