Hoppa till innehåll
Hem » 12 februari 08:53, Sammanfattning kväll och natt, Värmlands län

12 februari 08:53, Sammanfattning kväll och natt, Värmlands län

Grums

22:01: Polis larmas till en bostad i Grums då flera män står och skriker och uppträder berusat utanför. De slår på dörrar och fönster enligt anmälaren. En av männen slår även sönder en kruka som tillhör anmälaren. Polisen medlar mellan parterna och upprättar en anmälan gällande skadegörelse där en man i 30-årsåldern är misstänkt.

Karlstad

01:03: En man i 20-årsåldern omhändertas från krog enligt lagen om omhändertagande av berusade personer.

01:07: Polisen kontrollerar en man i 30-årsåldern som resulterar i att han omhändertas enligt lagen om omhändertagande av berusade personer. Han misstänks också för ringa narkotikabrott avseende eget innehav.

01:35: En kvinna i 20-årsåldern avvisas från en krog i centrala Karlstad.

02:04: En man i 20-årsåldern blev misshandlad på en krog, men blev inte så pass allvarligt skadad att han behövde uppsöka vård. Inga tillhyggen användes. Polis fotodokumenterade och upprättade en anmälan gällande misshandel.

02:34: En ordningsbot utfärdades till en man som urinerat offentligt i Tingvallastaden.

Kil

00:51: Polisen larmades till Kils centrum med anledning av 4-6 bilar som spelat hög musik. En man i 20-årsåldern fick en ordningsbot på grund av detta.

Kristinehamn

02:38: En man i 55-årsåldern omhändertogs av polis enligt lagen om omhändertagande av berusade personer.

Säffle

23:58: Polisen stoppade och kontrollerade en bilist i Sundstorp i Säffle. Föraren, en man i 40-årsåldern, fick följa med polisen för provtagning. Han misstänks för rattfylleri och hans körkort har omhändertagits.

Torsby

23:18: Polis larmades till en bostad i Torsby med anledning av en misshandel i nära relation. En man i 55-årsåldern slog en kvinna i 55-årsåldern. Kvinnan behövde inte uppsöka vård. Mannen greps på platsen.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Värmland. Polis och SOS.