Hoppa till innehåll
Hem » 02 februari 06:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

02 februari 06:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

22.49 Orust, skadegörelse
Polis larmas till en bostad i Tegneby med anledning av att någon troligtvis skjutit med ett luftvapen mot en bostad. Tre rutor är skadade men ej genomslag och ingen person kommit till skada. Polisen skriver en anmälan gällande skadegörelse, försök till misshandel och brott mot vapenlagen.

02.37 Göteborg, brand
Polisd och räddningstjänst larmas till Helgered på Hisingen där det ska brinna i en lokal där det huserar flera företag, bland annat ett snickarföretag. Räddningstjänsten håller på att släcka branden och polisen kommer spärra av platsen för teknisk undersökning när räddningstjänsten är klara. Polisen har inlett en förundersökning gällande mordbrand och det är oklart vad som orsakat branden.

04.06 Karlsborg, inbrott/stöld
På Hotell Wettern vid Kungsgatan går inbrottslarmet och på kamerabilderna syns två personer som stjäl saker från Hotellet. Två rutor är krossade och tjuvarna är inte kvar på platsen. Oklart vad som saknas. 

04.09 Uddevalla, inbrott/stöld
Polis larmas till Uddevalla sjukhus med anledning av att någon har krossat en ruta in till hudmottagningen och tagit sig in på avdelningen. Ingen tjuv är kvar på platsen och det är oklart vad som saknas.

06.00 Uddevalla, trafikolycka
På länsväg 2221 vid Håverud är det en lastbilschaufför som kör i diket av okänd anledning. Föraren körs med ambulans till sjukhus med lindriga skador.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.